Onderhoud

Geen omkijken naar uw tuin

Zoekt u een ervaren hovenier voor uw tuinonderhoud? De Groene Combinatie komt graag bij u langs voor een kennismaking. We krijgen dan een indruk van uw tuin én uw wensen. Wilt u alles aan ons overlaten of wilt u nog wel zelf het gras maaien? Alles is mogelijk.

Nadat we uw wensen voor het tuinonderhoud in kaart gebracht hebben, werken we een offerte en kalender uit. Hoe vaak we uw tuin verzorgen, hangt uiteraard af van hoe groot en onderhoudsintensief deze is. Aan de hand van de kalender spreken we in overleg een soort jaarabonnement voor uw tuin af. U bent dan verzekerd van een gezonde tuin die vakkundig onderhouden wordt.


Timing is essentieel voor vakkundig tuinonderhoud.

Ons principe bij tuinonderhoud is dat we u in alles ontzorgen. Uw tuin houden we op diverse manieren in goede conditie. Denk hierbij aan grondverzorging, verticuteren, maaien, snoeien, het onderhoud van het beregeningssysteem en bemesten. Het belang van bemesting wordt nog weleens onderschat, maar is erg belangrijk voor uw tuin. En timing is essentieel, want de juiste planten moeten op het juiste moment gesnoeid worden.

Interesse in een kennismaking? Neem contact op.

Op zoek naar een ervaren hovenier voor uw tuinonderhoud? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op