Ontwerp

Wat is belangrijk bij een tuinontwerp?

Uw wensen en ideeën zijn altijd de basis voor onze tuinontwerpen. Maar waar begin je? Er zijn zoveel factoren die van invloed zijn op het karakter en de duurzaamheid van een tuin. Het type bestrating, een speelse of strakke indeling, de ruimte voor beplanting en/of een gazon, de ligging van de tuin. Een goed tuinontwerp houdt met al deze factoren rekening.

Wij brengen uw wensen nauwgezet in kaart en baseren hier ook een beplantingsplan op. Een van de meerwaardes van De Groene Combinatie is onze ervaring en vakkennis op het gebied van planten. Zo maken we van elke tuin een duurzaam succes. Om een tuinontwerp voor u visueel te maken krijgt u altijd een schets of een 3D presentatie. Zo kunt u goed beoordelen of al uw wensen terugkomen. Waar nodig passen we het ontwerp aan. Na akkoord werken we voor u een offerte uit voor de tuinaanleg.


U krijgt altijd een schets of een 3D presentatie voor de visualisatie van uw tuin.

Heeft u een klein budget en wilt u alleen op weg geholpen worden met een tuinontwerp? Dat is geen probleem. Bij een ontwerp zit u nooit vast aan realisatie. We helpen u dus ook graag met alleen advies in de vorm van een tuinontwerp of beplantingsplan.

Op zoek naar een tuinontwerp? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op