Aanleg

Vakkundige tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of zoekt u professionals voor de renovatie van tuin? Dan beginnen we graag met een vrijblijvend gesprek. Zo krijgen we een indruk van de omvang en ligging van uw tuin. En we zijn benieuwd welke ideeën u zelf heeft. Op basis daarvan gaan we aan de slag met het ontwerp.

We houden van korte lijnen en een persoonlijke benadering. Dat betekent voor u een aanspreekpunt in het hele proces. Van advies tot oplevering. Bij advies kunt u denken aan de tegelkeuze. Wat zijn de mogelijkheden qua materialen, kleuren en formaten? Wat zijn de voor- en nadelen? We denken graag met u mee.

 


Één aanspreekpunt in het hele proces. Van advies tot oplevering.

Houdt u van groen in uw tuin? Dat komt goed uit, wij ook! Veel mensen vinden het erg lastig om geschikte planten te kiezen voor hun tuin. Dat is niet zo gek, want de keuze qua beplanting is enorm. Elke plant heeft z’n specifieke eigenschappen. Met twintig jaar ervaring in de beplanting praten we u daar graag over bij. In overleg komen we tot een goed beplantingsplan. Want groen in uw tuin is mooi, maar het moet wel groen blijven.

Op zoek naar vakkundige tuinaanleg? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op