Tuinverlichting

Waarom?

Het is vroeg donker! Binnen maken we het gezellig met lampjes en kaarsen. Maar ook een tuin verdient licht!

In de eerste plaats is verlichting functioneel; het creëert immers meer zicht. Het is wel zo fijn dat het pad naar de voordeur goed zichtbaar is en dat u het sleutelgat makkelijk kunt vinden.

Bovendien zorgt goede verlichting voor een veiligere woonomgeving. U ziet dat opstapje of andere oneffenheden in het donker toch wat beter. Maar wist u ook dat het inbrekers afschrikt?

En niet geheel onbelangrijk: verlichting zorgt voor sfeer! Vanuit uw lekkere stoel bij de open haard kijkt u een mooi verlichte tuin in. Zo wordt de tuin ook bij het leven binnenshuis betrokken. En in de zomer hebt u er eveneens veel voordeel van. ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet u met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven.

Wat is ons advies?

De tuin van de toekomst vraagt om 12 volt of 24 volt verlichting!

Allereerst zijn beide systemen ingericht op eenvoud en flexibiliteit. De kabels van de verlichting hoeven niet diep in de grond verwerkt te worden, maar kunnen gewoon – netjes weggewerkt – boven de grond blijven. Hierdoor kunnen de lampen wat makkelijker verplaatst worden. En wilt u toch nog een lampje extra? Op iedere plek kunnen wij deze voor u aankoppelen. Wanneer grotere afstanden overbrugd moeten worden, is het gebruik van 24 volt verlichting aan te bevelen.

Bovendien is 12 of 24 volt veel veiliger dan 230 volt. De reden is eenvoudig: er gaat minder stroom in om. Een geruststellend gevoel als uw kinderen of huisdieren in de tuin spelen. En niet geheel onbelangrijk: het is gunstiger voor uw portemonnee. Dergelijke verlichting geeft hetzelfde resultaat als 230 volt, maar verbruikt veel minder energie. Ook weer heel fijn voor onze aarde!

Het assortiment op het gebied van 12 of 24 volt verlichting is heel uitgebreid, waardoor er altijd wel een lamp te vinden is, die past bij de stijl van uw tuin!

Wilt u weten hoe wij uw tuin zouden verlichten?
Neem dan contact op met Henrie. Hij vertelt u er graag meer over!
Bel hem via 0651226984 of stuur een e-mail naar scherpenzeel@degroenecombinatie.nl.

Vragen of meer informatie over dit blog artikel?

Neem contact op